Veelgestelde vragen

Wil je nog wat weten over je bezoek naar Drievliet? Bekijk hier de antwoorden op de meestgestelde vragen

 

Park en Entree

Drievliet is een ideale bestemming vanwege zijn centrale ligging in Den Haag en de nabijheid van de snelweg, waardoor het park gemakkelijk te bereiken is. Het park heeft een compacte opzet, wat het overzichtelijk maakt voor bezoekers. Kinderen kunnen zich er prima zelfstandig vermaken vanwege de opzet en de variatie aan attracties. Drievliet is geschikt voor families, schoolreisjes en groepen met kinderen 4 tot 12 jaar.

Je kunt de datum van je ticket wijzigen tot uiterlijk 2 dagen voor het bezoek. Daarna niet meer. 

Je kunt met het originele ordernummer en e-mailadres de datum van het bezoek wijzigen. In de bevestigingsmail lees je hoe je dit kan doen.

Het is overigens alleen mogelijk om de kaarten te ruilen voor een dag dat de entree even duur, of goedkoper is.

Bij de kassa van Familiepark Drievliet kunt u pinnen en contant betalen. Daarnaast kunt u uw entreebewijs betalen met de VVV Cadeaukaart of VVV Lekkerweg. Creditcards (Mastercard, Visa, American Express) worden eveneens geaccepteerd.

Ja, kinderen tot 1 meter lengte hebben gratis toegang. Wij adviseren bij twijfel over de lengte om een kaartje aan de kassa te kopen in plaats van online. Kinderen worden bij twijfel altijd gemeten, met schoenen aan.

Tickets kunnen zowel online als aan de kassa gekocht worden. Online tickets bieden korting en kunnen worden gescand bij de ingang. Entreetickets voor 55+ zijn alleen aan de kassa te verkrijgen. Kinderen tot 1 meter lengte zijn gratis. Kinderen worden bij twijfel altijd aan de kassa gemeten, met schoenen aan.

Ja dat is mogelijk. Let op dat je de helderheid van je telefoon maximaal zet en goed bent ingezoomd op de barcode. Screenshots of foto's kunnen niet gescand worden. Om de doorstroom te bevorderen raden wij aan de tickets geprint mee te nemen. 

- Seizoenpas: €69,50 per persoon
- 55+ seizoenpas: €59,50 per persoon (aanschaf enkel aan de kassa, legitimatie verplicht) 

Ja, de Ooievaarspas is geldig bij Familiepark Drievliet. Ooievaarspashouders kunnen een entreeticket kopen voor €9,00 per pas.

Drievliet hanteert dynamische prijzen, wat betekent dat de ticketprijzen variëren afhankelijk van vraag en aanbod. Dit systeem zorgt ervoor dat de prijzen fluctueren op basis van de drukte en het tijdstip van de boeking. Hoe eerder je boekt hoe groter je voordeel.

Je hoeft geen reservering te maken met een flexticket (ticket zonder datum) die je in onze eigen ticketshop hebt aangeschaft. Abonnementhouders hoeven ook geen dag te reserveren. 

Tickets op datum kunnen alleen op de gereserveerde dag gebruikt worden.

Ja, 55-plussers betalen op vertoon van legitimatie €23 voor een entreeticket en €59,50 voor een seizoenpas (alleen te koop aan de kassa, legitimatie verplicht).

Nee, kortingsacties, kortingsbonnen, speciale acties, kortingsvouchers, 2=1 acties en gereduceerde tarieven kunnen niet gecombineerd worden met online tickets.

Speciale bezoeken

Ja, dat kan. Je kunt het terrein bezoeken met je eigen rolstoel of door een rolstoel van ons te lenen. We verhuren rolstoelen aan de kassa. Er geldt een borg van €50,- per rolstoel, die je terugkrijgt wanneer je de rolstoel weer inlevert.
Rolstoelgebruikers mogen met maximaal één begeleider de attracties betreden via de uitgang. De begeleider dient de rolstoelgebruiker zelf te tillen. Onze medewerkers helpen door attracties indien nodig langer stil te zetten of door te assisteren bij het instappen.

Het is aan te raden om van tevoren een rolstoel te reserveren, omdat we een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar hebben. De borg wordt verrekend aan de kassa.

Heeft u vragen over rolstoel toegankelijkheid en begeleiding? Bekijk hieronder de gids met alle nodige informatie.

 

Voor personen met een autipas is het mogelijk om samen met één begeleider de attracties via de uitgang te betreden, op vertoon van de autipas aan de operator.

Vanaf de parkeerplaats is er een loopbrug naar de ingang van het park, wat ongeveer 5 minuten lopen is. Als dit te ver is, kunt u bij de ingang van het park een rolstoel ophalen; deze moet door iemand uit uw gezelschap worden gehaald. Daarnaast is het mogelijk om afgezet te worden bij de fietsenstalling van het park. Na het afzetten moet de auto deze plek wel verlaten en op het parkeerterrein parkeren.

Wij verzoeken scootmobielgebruikers hun snelheid aan te passen en zich rustig door het park bewegen.

Seizoenspas

Gebruik het wachtwoord dat je vorig jaar hebt ontvangen in combinatie met je e-mailadres om in te loggen en je pas te verlengen. Dit kan via 

Seizoenpashouders krijgen 50% korting (€4,50) op de uitrijmunt bij vertoon van hun pas en rijbewijs op de dag van bezoek. Er is geen voorrang of garantie op een parkeerplaats.

Wanneer je bij de kassa een pas aanvraagt, vragen wij je om een formulier in te vullen. Het is ook mogelijk om via de website een pas aan te vragen. Voer de namen in van de personen voor wie je ook een pas aanvraagt. Maak het gewenste bedrag over en ontvang je orderbevestiging. De pas is digitaal te gebruiken.

  • online bestelde passen kunnen alleen online afgerekend worden, het is dus niet mogelijk om een pas online te bestellen en aan de kassa af te rekenen.
  • kinderen onder 1 m lengte hebben gratis toegang, zij krijgen dus geen pas!
  • de pas is persoonlijk en niet overdraagbaar.
  • op vertoon en na het scannen van de pas heeft u vrij toegang tot het park.
  • aanwijzingen van het personeel dient men op te volgen.
  • bij misbruik of misdraging behoudt de directie zich het recht voor tot inname van deze pas zonder vergoeding.
  • de directie stelt zich niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van deze pas. Kopieën zijn als bewijs niet geldig.
  • met het betreden van het park verklaart u zich akkoord met ons parkreglement.
  • uw pas kan jaarlijks worden verlengd.
  • voor openingsdagen, zie kalender.

PLOPSA

Profiteer met uw seizoenpas van 40% korting op de toegangsprijs van Plopsaland de Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Coevorden en Holiday Park

Drievliet abonnees kunnen hun tickets met 40% korting (op tickets >=1 meter) online aankopen. Op de site van Plopsa gaat u naar ticketverkoop en kiest voor de optie 'ik heb een abonnement bij een partnerpark' en voert vervolgens de kortingscode DRIEVIET40 in. Dit entreeticket dient u samen met uw abonnement te tonen bij de ingang van het door u gekozen Plopsa park. U kunt uw entreekaartje ook aan de kassa van een Plopsa park kopen met 40% korting, dit op vertoon van uw abonnement.

BLIJDORP

Ontvang 25% korting op de toegangsprijs van Diergaarde Blijdorp op vertoon van uw seizoenpas i.c.m. de kortingspas/voucher.

deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen!
(prijswijzigingen voorbehouden - prijzen geldig t/m 3 november 2024)

De online seizoenpas kun je het hele seizoen online gebruiken. Mocht je een fysieke pas willen hebben, kunnen wij deze op aanvraag bij de kassa afgedrukt. Je moet je legitimeren om op te halen

Bereikbaarheid

Om Drievliet met behulp van uw navigatiesysteem te bereiken, voert u in uw navigatiesysteem in:
Laan van ‘s-Gravenmade 81, Den Haag
 

Parkeren kost €9,00 voor auto's en motoren. Seizoenpashouders krijgen 50% korting en betalen dus €4,50, bij vertoon van hun pas en rijbewijs op de dag van bezoek.

Groepen

Ja, groepen van 20 tot 40 personen krijgen korting en betalen €23,50 per ticket. Dit kan worden betaald online of aan de kassa. Voor groepen van meer dan 40 personen is vooraf boeken verplicht, dit kan via de website groepen.drievliet.nl/reserveren/school of telefonisch.

Schoolreizen zijn mogelijk op alle doordeweekse dagen buiten de schoolvakanties. In april en september zijn schoolreisjes alleen op afspraak mogelijk. Neem hiervoor contact op met schoolreisjes(at)drievliet.nl

Familiepark Drievliet biedt verschillende eetarrangementen aan voor bezoekers. Meer informaite hierover kan worden gevonden op deze pagina: www.drievliet.nl/groepen/groepsarrangement

In het park

Nee, het is niet mogelijk om een buggy of bolderkar te huren in het park. Je kunt echter wel je eigen buggy of bolderkar meenemen.

Het betreden van attracties gaat niet op leeftijd maar op lengte. 

Ja dat kan, vraag bij de portier een stempel. Hiermee kun je het terrein na verlaten dezelfde dag weer betreden.

Honden zijn welkom in het park, mits ze aangelijnd zijn. Entree en kosten voor een 'kakzak' zijn €3,00. Ook als je je eigen zakjes voor de hond meeneemt vragen wij €3,00. Tevens is het verplicht om eventuele ontlasting van uw hond direct op te ruimen en honden mogen niet mee in attracties en shows. 

Andere vragen of wilt u liever één van onze medewerkers spreken? Neem dan contact met ons op via email of telefonisch.