Schoolreisjes

Gezellig met klasgenoten alle attracties uitproberen om daarna met z'n allen terug te gaan naar die ene favoriete attractie waar maar niemand genoeg van kon krijgen. Tussendoor iets lekkers kopen en school trakteerde ook nog eens op frietjes.

Als iedereen met rode blosjes, vol van het snoepen en met een schorre keel weer rollend de bus in ging dan wist je het, dit is het ultieme schoolreisgevoel!

En waar anders heeft u zo weer dat ‘schoolreisgevoel’ te pakken wanneer u met de klas of misschien wel de hele school kiest voor een dagje Drievliet en uw leerlingen op ontdekkingstocht door het park gaan met een glimlach van oor tot oor. Heerlijk toch!

 

SPECIALE (BASISSCHOOL) SCHOOLREIS ACTIE 2019

. Reserveer en betaal vóór 28 december 2018 in combinatie met één van onze pakketjes en betaal slechts een toegangsprijs van € 9,95 p.p.
. U kunt natuurlijk ook uw schooleis zonder pakketje reserveren en betalen vóór 28 december, dan is de toegangsprijs € 10,45 p.p.

 

Pakketjes

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een pakketje A: frites, mayonaise en Ola ijs € 3,35 p.p.

 

Let op: schoolreisjes in april en september alleen op afspraak (de groepsgrootte dient tevens toereikend te zijn).

 

(Bovengenoemde prijzen zijn alleen geldig indien minimaal 20 stuks van hetzelfde artikel tegelijk afgenomen worden, bij gebruik van de picknickplaats. S.v.p. etenstijd reserveren. Toiletgebruik inbegrepen.)

RESERVEREN: Open speciale reserveringspagina

. Middels deze link plaatst u online uw reservering. Wij verzoeken u dit zo volledig mogelijk te doen.
. Nadat u uw reservering heeft verzonden, ontvangt u van ons een e-mail dat wij de reservering hebben ontvangen. Let op: dit is nog geen bevestiging!
. Indien de reservering is goedgekeurd door Drievliet, ontvangt u een e-mail met de definitieve reservering ter bevestiging.
. M.b.t. uw reservering hanteren wij de Recron Voorwaarden Toeristische plaatsen en de Uniforme Voorwaarden Horeca.

 

Wij maken u erop attent dat :
. het reserveren van picknickbanken alleen mogelijk is indien beschikbaar,
. dit geldt ook voor het tijdstip van uw voorkeur voor het nuttigen van consumpties, snacks en pakketjes,
. schoolreisjes in april en september alleen op afspraak zijn,
. schoolreisprijzen alleen voor scholen zijn en uitsluitend geldig op doordeweekse dagen (niet in de weekeinden en schoolvakantie's),
. voor het aanvragen van een rondleiding of meer informatie u contact kunt opnemen via 070-3999305 of een e-mail kunt sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De prijzen vermeld op deze pagina zijn geldig t/m 28 december 2018 (data en prijzen kunnen nog wijzigen).