Minder valide bezoeker

Rolstoel afhankelijk

Onder rolstoel afhankelijk verstaan wij dat u over een dusdanige zelfredzaamheid beschikt, dat u niet in staat bent zonder begeleiding het park te bezoeken of gebruik kunt maken van de attracties.

Rolstoelgebruikers mogen begeleid door max. 1 persoon een attractie in middels de uitgang.
De begeleider of begeleiders dienen zelf de rolstoelgebruiker te tillen, zij zijn daar in geoefend.
Medewerkers zullen behulpzaam zijn door bijvoorbeeld een gondel stil te houden.
Rolstoelgebruikers met meerdere begeleiders dienen, middels de begeleiders, op een normale manier in de rij te staan. Als de begeleiders aan de beurt zijn, voegt de rolstoelgebruiker zich bij het gezelschap en kan men in de attractie.

Entree: rolstoelgebruiker gratis, begeleider € 28,00.


Niet rolstoel afhankelijk

Wij verzoeken u om een recente, geldige verklaring van een onafhankelijk arts, instelling, dagopvang e.d. te overleggen waarin staat vermeld dat u niet in staat bent zonder hulp ons park en attracties te bezoeken.
Wij vragen u om deze verklaring omdat onze medewerkers de beoordeling niet kunnen maken of een bezoeker een minder bekende of niet zichtbare handicap heeft.

Entree: niet rolstoel afhankelijk € 21,50 begeleider € 28,00.

 

Huur Rolstoel:

Voor het huren van een rolstoel verzoeken wij u dit telefonisch aan ons door te geven. De borg voor een rolstoel is € 50,00.

 

Autipas:

Voor autistische personen is het niet mogelijk om lang te wachten in de rij voor een attractie. aarom mogen zij begeleid door max. 1 persoon en op vertoon van de autipas een attractie betreden via de uitgang. Na afloop van de rit moeten zij de attractie weer verlaten. Het is niet de bedoeling dat zij in de attractie blijven zitten voor meerdere ritten.

Entree: Autipas houder € 28,00,  begeleider € 28,00

Scootmobielgebruiker

Wij verzoeken de scootmobielgebruiker zich in het park aan de maximum snelheid te houden van 6 km p.u.

Entree: € 21,50


In alle gevallen geldt dat wij geen discussie aan gaan betreffende een handicap, bij twijfel zal de eindbeslissing te allen tijde door Familiepark Drievliet worden genomen!

 

rolstoel 001 900x600

(prijswijzigingen voorbehouden - priijzen geldig t/m 29 oktober 2023)