Aan de kassa

In verband met de tijdelijk te nemen maatregelen en het feit dat alleen een gereguleerd aantal bezoekers het park kan bezoeken, hanteert Familiepark Drievliet het protocol dan wel de richtlijnen van het RIVM/Veilig Samen Uit als basis voor een veilig bezoek. Een entreebewijs is tot nader order alleen via deze site online verkrijgbaar.

Entreebewijs

. Na aankoop van 1x entreebewijs dient u ook te kiezen voor 1x een dagslotkaart per persoon, u bent dan in het bezit van 2x entreebewijzen die u aan de poort dient te overhandigen aan de portier. Deze kunnen ook op de mobiel gezet te worden, zodat het via de mobiel gescand kan worden.
. Voor kinderen tot 1 meter lengte dient u ook een dagslotkaart online aan te schaffen.
. 55+ Entreebewijs alleen online te koop, toegang op vertoon van ID en tegen inlevering van de dagslotkaart aan de poort.
. In verband met de beperkte gereguleerde toegang tot het park komt de regeling ‘55+ woensdagmiddag gratis’,  tot nader order te vervallen.

Seizoenpas

Deze kunt u tot nader order ook alleen online aanschaffen! Een pasfoto en eventueel andere benodigde informatie dient geupload te worden zodat u uw pas aan de kassa af kunt halen.
Ook voor een bezoek met een seizoenpas geldt dat u online een dagslotkaart dient aan te schaffen. Bij de poort levert u de dagslotkaart in op vertoon van uw seizoenpas.

Kortingsbonnen

Door de huidige te volgen maatregelen kunnen kortingsbonnen helaas tot nader order niet verzilverd worden bij aankoop van een normaal entreebewijs aan de kassa. Entreebewijzen kunnen tot nader order alléén online met dagreservering, aangekocht worden. Bent u in het bezit van een kortingson uit 2020, bewaar deze dan goed. Zodra Drievliet weer over kan gaan tot reguliere kassaverkoop van entreebewijzen, is de bon weer in te leveren. Bonnen uit 2020 zullen hun geldigheid behouden in 2021!

 

* 2020 *

 • Kinderen en volwassenen € 25,50 p.p. 
 • Koop uw ticket online, krijg € 2,50 korting en u betaalt € 23,00 p.p.
 • Kinderen tot 1 meter lengte hebben gratis toegang. 
 • Wij maken u erop attent dat kinderen te allen tijde worden gemeten met schoenen aan. Zie onze Parkregels voor nadere uitleg.
 • Seizoenpas inclusief parkeren € 59,50 p.p.
 • Parkeren voor auto of motor € 8,00.
 • 55+ op vertoon van legitimatie, betalen het gereduceerde tarief van € 19,00* p.p.
 • 55+ op vertoon van legitimatie, betalen voor een seizoenpas inclusief parkeren het gereduceerde tarief van € 47,50* p.p.
 • Groepen vanaf 20 personen betalen het gereduceerde tarief van € 20,00* p.p.
 • Op doordeweekse dagen in april en september zijn schoolreizen op afspraak mogelijk.


 • Voor alle kortingsacties, kortingsbonnen, speciale acties, kortingsvouchers, 2=1 acties, gereduceerde tarieven etc. geldt niet in combinatie met online tickets! U kunt dus uw reeds gekochte tickets niet inleveren aan de kassa met een kortingsbon o.i.d. of omwisselen naar het verjaardagsarrangement.

 • Wij maken u erop attent dat de Ooievaarspas niet geldig is in 2020! Deze zal dan ook niet worden geaccepteerd aan de kassa!
  * gereduceerd tarief!

 (prijswijzigingen voorbehouden - prijzen geldig t/m 25 oktober 2020)