Actueel

In Familiepark Drievliet

Vanaf 1 juli is Drievliet weer dagelijks geopend!

Vanaf 1 juli zijn wij weer dagelijks geopend! Daarbij geldt het protocol dan wel de richtlijnven van het RIVM/Veilig Samen Uit, als basis voor een veilig bezoek. Onderstaand de belangrijkste punten waar u als bezoeker rekening mee dient te houden dan wel aan mee dient te werken. Indien aanvullende regels en of procedures nodig blijken, zullen ze op deze pagina verschijnen. Check dit regelmatig en zeker vlak voor uw boekingsdag en vertrek.


Entreebewijzen zijn alleen via onze eigen site verkrijgbaar:

. Na aankoop van 1x entreebewijs dient u ook te kiezen voor 1x een dagslotticket per persoon,
u bent dan in het bezit van 2x entreebewijzen die u aan de poort dient te overhandigen aan de portier. Deze kunnen ook op de mobiel gezet te worden, zodat het via de mobiel gescand kan worden.
. 55+ Entreebewijs alleen online te koop, toegang op vertoon van ID en tegen inlevering van entreebewijs en dagslotticket aan de poort.
. In verband met de beperkte gereguleerde toegang tot het park komt de regeling ‘55+ woensdagmiddag gratis’,  tot nader order te vervallen.
. Voor kinderen onder 1 meter dient men ook een dagslotticket online aan te schaffen.


Seizoenpas

Deze kunt u tot nader order alleen online aanschaffen! Een pasfoto en eventueel andere benodigde informatie dient geupload te worden zodat u uw pas aan de kassa af kunt halen.
Ook voor een bezoek met een seizoenpas geldt dat u online een dagslotticket dient aan te schaffen. Bij de poort levert u de dagslotticket in op vertoon van uw seizoenpas.

Verjaardagspartijtjes

Deze dienen vooraf gereserveerd te worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Na akkoord ontvangt u een bevestiging, deze neemt u mee tezamen met het ingevulde verjaardagsfomulier (zie pagina verjaardagspartijtjes). 1 Persoon uit het gezelschap meldt zich bij de kassa met de bevestiging en het verjaardagsformulier en rekent vervolgens af aan de kassa. 

Kortingsbonnen

Daar wij de kortingsbon uit de Postcode Loterij agenda 2020 tot nader order niet aannemen, hebben wij besloten de inlevertermijn van deze bon te verlengen tot en met 2021.

Autipas - In verband met de huidige maatregelen, is het tot nader order helaas niet mogelijk om gebruik te maken van de Autipas.

Rolstoel - In verband met de huidige maatregelen, is een rolstoelgebruiker helaas beperkt in het gebruik van onze attracties.Wat geldt er voor u:

. Wij raden u aan thuis te blijven bij gezondheidsklachten, ook al heeft u een ticket!
. Een ieder respecteert de 1,5 meter afstand!
. Aanwijzingen van het personeel dienen altijd te worden opgevolgd!
. Het personeel is herkenbaar en getraind om de regels te handhaven.
. Drievliet beperkt het aantal bezoekers.
. Drievliet handhaaft  hygiënische maatregelen zoals scheidingswanden, desinfectie, centrale desinfectieplekken.
. De wachtrijen zijn onderverdeeld  met 1,5 m markeringen.
. Tot nader order zijn honden helaas niet toegestaan (m.u.v. hulp- of blindegeleidehond).


Tijdelijke aangepaste regels attracties

. Bij alle attracties volgt u de aanwezige instructies..
. Neem alleen plaats naast gasten uit uw eigen gezelschap.
. Op aanwijzing van het personeel sluit men eventueel zelf een attractieveiligheidsbeugel, ketting of riem, de medewerker controleert met een haak of deze toe of gesloten is.
. Bij enkele attracties is het de veiligheidsnorm, dus noodzakelijk dat de medewerker dit zelf moet controleren, uiteraard in beschermende kleding.
. Attracties die een veiligheidsrisico vormen zijn gesloten.


Horeca

.  Kom zoveel mogelijk alléén bij het horecaloket
.  Raak alleen het product aan dat u nodig heeft
.  Betaal per PIN


Routing

.  Eenrichtingsverkeer bij smalle doorgangen
.  Uitgang en ingang gescheiden
.  Opstoppingen moeten door iedereen actief worden voorkomen


Wij vertrouwen op het gezonde verstand van onze bezoekers, houden rekening met elkaar en geven elkaar de ruimte daar waar nodig. Met inachtneming van deze tijdelijke maatregelen wensen wij iedereen een gezellige dag Drievliet toe.