Actueel

In Familiepark Drievliet

Nieuw in Familiepark Drievliet

Familiepark Drievliet presenteert een nieuwe film in haar CineMagic theater.
Knights Quest 5D neemt je mee naar een Middeleeuws kasteel, in een ver gelegen Koninkrijk, waar een mooie prinses gevangen wordt gehouden.
De stoere ridders Bodin en Oric gaan op zoek naar de sleutel van het kasteel, niet alleen om de mooie prinses te bevrijden maar ook om haar hart te veroveren. De stoere ridders moeten bizarre en spectaculaire acties uitvoeren om deze sleutel te bemachtigen. Als blijkt dat het kasteel niet bewoont wordt door een mooie prinses maar door een duistere draak, besluiten de riddes samen te gaan werken. 
Zet de speciale bril op en beleef dit spannende avontuur. Onderga de sensatie van de dynamische stoel die synchroon beweegt met het haarscherpe digitale beeld. Ervaar het prachtige geluid en de vele speciale effecten.

In het themagebied Tijdreizigers, waar afgelopen zomer de attracties Chute en Tijdmachine geopend zijn, is voor dit seizoen de botsautobaan Grand Prix voorzien van nieuwe decoratie en auto's. De capaciteit van de horeca in Drievliet is uitgebreid en het aantal toiletten op het park is verdubbeld.