Familie Attracties

familiebadge

Fonteinplein

fonteinplein2501Iedereen kan waterpret beleven op het Fonteinplein.

Zweefmolen

zweefmolenZwieren en zwaaien in de Zweefmolen.

groter100-b120

Meer foto'sZweefmolen

Twistrix

twistrixIn deze familie-achtbaan nemen draaiende uilen je mee op avontuur door het bos. Door de onverwachte draaibeweging van de gondels ervaar je een doldwaze rit.

groter100-b120

Theeleut

theeleutb120Deze carrousel is geheel in Delfts Blauw gedecoreerd. Neem plaats in de kop en schotel en bepaal zelf hoe hard je draait.

Amuhal

amuhaliedereenAltijd leuk....behendigheidsspelletjes en met je gewonnen punten prijsjes uitzoeken.

Waterwars

waterwarsiedereenMet dit spetterende spel kan je met een katapult, gevuld met waterballonnen, proberen je tegenstander te raken.

Spookslot

spookslotDit is pas echt griezelen en pas op er kan altijd iets onverwachts gebeuren. Kan eng zijn voor kleine kinderen.

iedereen

Meer foto'sSpookslot

Piratenboot

piratenbootgroter100-b120Waaghalzen kunnen in dit reusachtige schip plaatsnemen, het brengt zijn passagiers al schommelend naar een hoogte van 26 m.

Meer foto'sPiratenboot

Vliegende Vissen

vismolen250b120Nieuw dit jaar is het gethematiseerde gebied de 'Lol Atol', hier vinden de kleinste bezoekers de nieuwe attractie de 'Vliegende Vissen'. In deze prachtig gedecoreerde carrousel kunnen kinderen met hun ouders zelf de vlieghoogte van hun vis bepalen.

Monorail

monorail_nw1b100Werd in 1968 als allereerste monorail van Europa aangelegd. Is onlangs gerestyled in Art Deco.

Meer foto'sMonorail

Lachgrot

lachgrotiedereenKijk in de spiegel en laat je verrassen.

Luchtballonnenrad

luchtbalonnenradb120Bekijk het hele park van bovenaf en geniet op het hoogste punt van een prachtig uitzicht en mooie vergezichten!

Jungle River

junglerivergroter100-b120In de kolkende jungle rivier kan men in een uitgeholde boomstam, grote watervallen overwinnen. Van iedere boomstam die naar beneden roetsjt wordt een foto genomen.

Meer foto'sJungle River

Watertoren

hooizolderglijbaanb100Pak een matje en glij met een reuzevaart naar beneden.

Goldcurse

maya2groter100-b120Neem plaats in deze avontuurlijk gedecoreerde attractie, voel de wind door je haren en de kriebels in je buik!

 

Meer foto'sGoldcurse

Botsauto's

botsautosgroter100-b120Lekker autorijden, botsen en dat allemaal zonder rijbewijs!

 

Dynamite Express

dynamite-expressgroter100-b120

Duik in het avontuur van de mijnwerkers uit het wilde westen en stap in deze spannende achtbaan. Dender met volle snelheid door berg en dal van de verlaten mijn in de oude wagons. Door het speciale veiligheidssysteem in de wagons kunnen avonturiers vanaf 1 meter al een rit maken door de mijn.

Glijbaan Brigade

glijbaanbrigade2501b100In het nieuw gethematiseerde gebied de 'Lol Atol' suis je in een boot naar beneden vanaf de spetterende 15 m hoge Glijbaan Brigade, waarbij de keuze gemaakt kan worden uit drie verschilende glijbanen.

Lees meer: Glijbaan Brigade